ALD Automotive

 

Testimonial

ALD Automotive is een van de grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd, actief in 40 landen met ruim een miljoen contracten.

Sinds 6 jaar werken wij samen met Exellior. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de realisatie van onze ambities en verandering van autoleasemaatschappij naar mobiliteitsaanbieder.

 

Als kenmerkend voor Exellior ervaren wij de professionaliteit, het meedenken en het nakomen van afspraken. Ze weten heel duidelijk de link te leggen tussen hun trainingen en onze strategische speerpunten.

Al onze medewerkers zijn volgens dezelfde principes getraind, zodat medewerkers elkaar kunnen versterken en nog belangrijker: een kenmerkende dienstverlening naar onze klanten toe.

 

Er loopt een introductietraining via Exellior en zij hebben grote inbreng gehad bij de ALD Academy, een ontwikkelprogramma voor talent.

 

De trainers zelf, de snelheid en variatie van de trainingen worden als zeer positief ervaren.  Zij zijn flexibel, resultaatgericht en spelen in op de actualiteit zonder daarbij onze strategie en kernwaarden uit het oog te verliezen.

Tijdens de trainingsperiode is er voldoende contact en feedback. Maar ook na afloop is er een debriefing waarbij de resultaten getoetst worden aan de verwachtingen.

 

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Exellior en verwachten in de toekomst nog vaak van hun diensten gebruik te maken.