Over ons

Missie

Wij brengen mensen in beweging door hen te motiveren de effectiviteit van hun gedrag te vergroten.

 

Visie

Exellior is de organisatie die aanbevolen wordt om blijvende gedragsveranderingen te realiseren.

 

Kernwaarden

  • Wij zijn wat we trainen, zeggen en doen.
  • Ons doel is de PWR® (Positief Werkende Relatie)
  • Wij leveren rendement.
  • Wij hebben plezier in wat we doen.
  • Wij werken vanuit de plus.
  • Wij leveren in alles topkwaliteit.

 

“Kwaliteit zonder rendement heb geen enkele zin, maar rendement zonder dat je plezier hebt is natuurlijk ook een drama”

 

Johan Cruijff

 

 

Wie is Exellior?

De partners en medewerkers zijn zeer ervaren gedragstrainers. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van trajecten die de gedragingen van onder andere top management, management, consultants, verkopers en binnendienstmedewerkers blijvend veranderen. Alle partners en medewerkers zijn in staat persoonlijk maatwerk te leveren. Door onze jarenlange ervaring zijn we de “trucjes” trainingen ontstegen. Wij zijn positief ingesteld, gedreven en brengen energie. Iedere deelnemer raakt door ons geïnspireerd en gemotiveerd om te leren. “Practice what you preach” staat hoog in het vaandel. Wij zijn wat wij trainen.

 

Wat doet Exellior?

Uw koers, toekomstvisie en lange termijn doelstellingen vragen om gedrag dat daar ondersteunend aan is.  Exellior brengt gedrag in alle lagen van de organisatie in lijn met de koers, zodat iedereen zijn bijdrage aan de ondernemingsdoelstelling levert door zijn taak en functie en met name door zijn gedragingen. Wij zijn als geen ander in staat mensen positief te laten kijken naar zichzelf, hun mogelijkheden en hun onderneming. Wij leren mensen wat zij vergeten zijn. Dat zij hun omgeving kunnen beïnvloeden door hun eigen gedrag. Zij zijn dus niet afhankelijk maar  “in control.”

 

Wat is de filosofie?

In onze aanpak staat de verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag centraal. Het is de wijze waarop men besluit de omgeving tegemoet te treden.  Zakelijk of privé, het gedrag moet consistent zijn om natuurlijk over te komen.  Individueel gedrag moet ook passen binnen de normen, waarden, wensen en eisen van de onderneming waarvoor men werkt.  Het fundament van onze filosofie is dat je eigen voorstelling je gedrag bepaalt.  Dat je dus invloed hebt op je eigen gedrag en dat van anderen omdat je voorstelling je eigen besluit is, je eigen keuze. Wij leren mensen hoe dit moet en dat een positieve benadering van je omgeving en gebeurtenissen je de meeste kans op succes biedt. Wij opereren dan ook altijd vanuit de plus en werken met de kwaliteiten van mensen in plaats van hun tekortkomingen.

 

Exellior levert in alle branches rendement.  Activiteiten en processen moeten op orde zijn als basis voor resultaat.  Het onderscheid tussen ondernemingen, profit of non profit, wordt naar onze overtuiging bepaald door de instelling en het gedrag van de mensen die er werken.  Wij geloven dat instelling, gedrag en vaardigheden de doorslaggevende factoren zijn. Exellior werkt binnen alle sectoren: IT bedrijven, ziekenhuizen, politie, banken, verzekeraars, zakelijke dienstverleners, gemeentes, productiebedrijven, pharmacie, uitgevers, mediabedrijven en alle andere. De omvang van de onderneming van onze relaties varieert van 2 tot 200.000 medewerkers.

 

Lees meer over Exellior.