Achmea

 

Testimonial

Eén van de kenmerken van Exellior is absoluut de persoonlijke positieve aanpak en de wijze waarop de training wordt samengesteld. Niet 3 of 4 dagen achter elkaar trainen maar bewust een periode van 3 tot 4 weken tussen de trainingsdagen. Dit geeft elke deelnemer de mogelijkheid om te oefenen, te ervaren en goed voor te bereiden op de volgende dag. De focus ligt daarbij niet op het succesvol maken van de training zelf, maar de deelnemers te laten groeien en uiteindelijk te excelleren. In bijna 3 jaar tijd heeft Exellior voor mij een groep van circa 80 medewerkers getraind, waarbij de rode draad bewustwording was. Dit omdat het daar allemaal mee begint.

 

Door bewust te zijn van hoe jij communiceert, wordt jij je ook bewust van hoe de andere partij reageert en communiceert. Vanuit dit vertrekpunt zijn de doelen opgesteld en een essentieel onderdeel om de doelen te realiseren, is de inbreng van de teamleider zelf. Tussen de trainingsdagen door fungeerde ik als vraagbaak en coach voor de deelnemers uit mijn team.  Niet alleen wordt dat als enorm prettig ervaren door de deelnemers, maar zelf blijf je hierdoor ook scherp en verder leren.

 

Qua tip zou ik heel helder de verwachtingen naar elkaar uitspreken en ook goed de tijd nemen om de doelen en richting door te nemen. Hierdoor weet je precies hoe de verschillende dagen gaan verlopen en welke dag verankerd moet worden in je agenda. Daarna kun je jouw medewerkers/collega’s met een gerust hart overlaten aan de trainers van Exellior, aangezien zij altijd voor het positieve van de mens zullen gaan. Een fundament waar je op kunt bouwen.

 

Zelf pas ik nog dagelijks de ervaringen van deze trainingen toe in mijn werk en bij mijn webwinkel www.less4games.com.

 

Michael Jaeger

Procesmanager Change Management

Achmea