Vacatures

Wij zijn op zoek naar:

 • een Trainer

 

Exellior - Knowledge into action

 

 

Trainer:

 

Beschik jij over de instelling en het gedrag om morgen succesvol te zijn? Dat is waar het bij Exellior over gaat. Als team en individu. Want als je weet welk gedrag wanneer het meest effectief is, kun je hier een bewuste keuze voor maken. Dat is wat we bij Exellior doen. Gedrag inzichtelijk, meetbaar, bewust en toekomstbestendig maken.

 

Exellior:

 • Traint op gedrag; Knowledge Into Action.
 • Brengt voorbeeldgedrag over in de praktijk.

Op deze manier realiseren wij het maximale rendement binnen het dienstverband voor professional en werkgever.

Vanwege uitbreiding in het team trainers komt Exellior graag in contact met de nieuwe collega.

Wie word jij en wie zoeken wij?

Jij wordt een specialist in gedragsverandering binnen verkoop en management. Je leert professionals hun klanten en verkoopteams te bewegen in de richting van het zelfgekozen doel.  Dit doe je op basis van jouw opgedane commerciële ervaring.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in een team van gedreven collega’s. Ervaren gedragstrainers, maar vooral gedreven ondernemers.

Je beleeft veel plezier aan het verkopen van trainingen en het ontwikkelen van gedrag bij mensen. Je bent gedreven hier meetbare en harde resultaten mee te behalen. Je weet organisatiedoelstellingen van je opdrachtgever te vertalen naar meetbare gedragsdoelstellingen. Je hebt in management en verkoop bewezen relaties structureel en duurzaam verder te helpen. Ben jij de verkoper die echte verandering in zijn loopbaan ambieert?

Je herkent je in de volgende kernwaarden

 • Je levert rendement
 • Je hebt plezier in wat je doet
 • Je werkt vanuit mogelijkheden
 • Je levert in alles topkwaliteit
 • Je doet wat je zegt dat je zal doen
 • Je bent continue bezig jezelf te ontwikkelen in het vergroten van jouw effectiviteit
 • je werkt samen met een team
 • Je wordt de aanbevolen specialist in het realiseren van resultaat door effectief gedrag

Wat is jouw opdracht als TRAINER?

Het is jouw opdracht om trainingen te verkopen, te ontwikkelen en uit te voeren met als doel blijvende gedragsverandering te realiseren bij je klanten. Jouw gedrag en instelling bij de klant aan tafel is wat je verkoopt. Je traint anderen op het toepassen van effectief gedrag.   Je bent positief, gedreven en weet anderen te overtuigen van de toegevoegde waarde van de diensten van Exellior.

Je draagt bij aan de ambitie: Dé organisatie zijn die aanbevolen wordt om blijvende gedragsverandering te realiseren.

Wat breng je daarvoor mee?

Vooral een enorme dosis nieuwsgierigheid, leerbereidheid en HBO/WO werk- en denkniveau. Je weet wat verkopen is en hebt dit succesvol gedaan. Je kunt snel complexe situaties bij klanten inschatten tijdens verkoopprocessen en weet de juiste vragen te stellen. Je bent ondernemend en hebt de mentaliteit, flexibiliteit en energie die hierbij hoort. Je inspireert en hebt het vermogen om anderen in beweging te krijgen. Je gelooft dat instelling en gedrag de sleutels tot succes zijn.

We vragen veel en bieden nog meer.

 • Gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Die in alles topkwaliteit leveren. Die altijd werken vanuit de mogelijkheden en positief ingesteld zijn. Collega’s die het doel hebben om door relaties altijd positief aanbevolen te worden.
 • Een omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd en opgeleid om bewust effectief gedrag succesvol te kunnen overbrengen. Twee keer twee weken per jaar word je intensief opgeleid tijdens onze Zomer- en Winteracademie.
 • Een platte organisatie. Hiërarchie kennen we niet. Een cultuur van elkaar complimenteren en aanspreken waar nodig wel. Vanuit de intentie om samen beter te worden.
 • Maar vooral: een omgeving om je als mens te ontwikkelen. Waar jouw leercurve en die van jouw deelnemers steil omhoog gaan en waar je echt impact hebt.

Meer weten? Solliciteer of informeer naar de functie van: Trainer Exellior

Voor informatie over bovengenoemde functie kun je bellen met telefoonnummer: 085 8782316
Wil je solliciteren op bovengenoemde functie stuur dan een e-mail naar info@exellior.com voorzien van je interesse, je motivatie en uiteraard de functie waar je interesse naar uit gaat.